Free Azovstal Defenders: Міша Колінз нагадав про полонених українських захисників

Free Azovstal Defenders: Міша Колінз нагадав про полонених українських захисників Фото: UNITED24

Американський актор Міша Колінз з'явився на публіці у футболці з написом Free Azovstal Defenders. Таким чином він нагадав про українських захисників, які вже два роки перебувають у російському полоні. Про це розповіли в Асоціації родин захисників "Азовсталі".

Міша Колінз приїхав в Україну 21 травня. Він відвідав прифронтову Сумщину, щоб привернути увагу до проблеми розмінування українських земель через російську військову агресію. Також він спільно з UNITED24 відкрив збір на 450 тисяч доларів на машину для гуманітарного розмінування України.

Серед підтримки ряду важливих для нашої держави на сьогодні тем, актор з серіалу "Надприродне" не впустив можливості і нагадати про полонених захисників Маріуполя, — сказали в Асоціації сімей захисників "Азовсталі".

Придбати футболку Free Azovstal Defenders можна через бот за посиланням. Всі кошти, виручені з продажу футболок, йдуть на підтримку родин загиблих та полонених героїв. 

Міша Колінз

Від початку повномасштабного російського вторгнення Міша неодноразово висловлював свою підтримку Україні та приїжджав до Києва. Зокрема, у перші дні великої війни Коллінз опублікував пост українською мовою, де написав, що підтримує українців.

Широкому загалу актор відомий за ролями в серіалі "Надприродне" і фільмах "Стоунхендж. Апокаліпсис", "Карла", "Перерване життя". 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на ВДНГ відбудеться благодійний забіг із перешкодами "Характер Азов". Зібрані кошти підуть на підтримку бригади "Азов". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації