Гендиректор аеропорту "Бориспіль" відреагував на чутки про відкриття летовища

Гендиректор аеропорту "Бориспіль" відреагував на чутки про відкриття летовища Фото: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

На початку грудня з'явилися чутки про те, що найближчим часом в Україні запрацює головний аеропорт — "Бориспіль". Такі тези лунали і від перших осіб держави. Зокрема, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак висловив переконання, що невдовзі "Бориспіль" знову відправлятиме й прийматиме повітряні судна, адже Україна може забезпечити його безпеку.

Підігріла чутки ще й новина про те, що аеропорт шукає персонал. На сайтах з пошуку роботи з'явилися десятки вакансій від летовища.

На інформацію про можливе відкриття аеропорту вже відреагував його генеральний директор Олексій Дубревський. Він не підтвердив можливість відновлення роботи. Про це повідомляє видання LIGA.net з посиланням на коментар Олексія Дубревського.

Я розумію, що ви від мене зараз хочете почути конкретну дату. Але авіація дорівнює безпеці. Коли буде за умов безпеки нуль ризиків у небі для пасажирського літака з пасажирами на борту, а також на землі, отоді й запрацює, — сказав Олексій Дубревський на підсумковій зустрічі команди Міністерства інфраструктури з головами дипмісій і громадськістю.

Він також розповів, що аеропорт підтримує діяльність і кваліфікацію персоналу, щоб бути готовим до відновлення роботи в будь-який момент. Кожен місяць на об'єкті працює 650-700 людей. Це потрібно, щоб працівники змогли зберегти свою кваліфікацію.

Нагадаємо, що керівництво аеропорту "Бориспіль" вже має плани на його модернізацію. На реконструкцію інфраструктури летовища планують витратити близько 420 мільйонів євро. На що витратять кошти — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації