Гороховський, Стерненко та Лачен оголосили великий збір на дрони: серед учасників розіграють призи

Гороховський, Стерненко та Лачен оголосили великий збір на дрони: серед учасників розіграють призи Фото: facebook.com/93OMBr

Засновник monobank Олег Гороховський разом з активістом Сергієм Стерненком та блогером Ігорем Лаченковим (Лачен) оголосили великий збір на тепловізійні FPV-дрони під назвою "Нічне пекло для ворогів".

Мета збору — 124 мільйони гривень, за які планують закупити 3000 дронів із тепловізорами: 1000 БПЛА PEGAS і 2000 безпілотників SHURIKEN. Задонатити можна за посиланням.

Організатори збору зазначають, що дрони із тепловізорами дуже добре показали себе на полі бою. Зокрема, за допомогою таких "пташок" знищували важку вогнеметну систему "Сонцепьок", танки, артилерію та живу силу ворога.

Поставки безпілотників мають розпочатися вже найближчими днями, а першочергово ними забезпечать підрозділи на Харківщині, де росіяни розпочали новий наступ. 

За донати від 200 грн учасники збору можуть отримати призи: десять випадкових карток monobank поповнять на 100 000 грн, а ще 20 учасників отримають картку platinum та два роки безоплатного обслуговування. Переможців Олег Гороховський оголосить 18 травня у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, у Музеї війні відкрили виставку, присвячену 10-річчю батальйону "Айдар". Експозиція відображає десять років історії підрозділу, який пройшов шлях від добровольчого формування до постійної бойової одиниці ЗСУ

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації