Як ЕКО МАРКЕТ допомагає молоді розпочати кар’єрний шлях

Як ЕКО МАРКЕТ допомагає молоді розпочати кар’єрний шлях Колаж: "ТиКиїв"

Минулого року в Україні 23% від усіх офіційно зареєстрованих безробітних складала молодь. І попри те, що сьогодні кількість вакансії вже перевищила довоєнний рівень, наявність досвіду роботи все ще залишається одним із головних факторів при виборі кандидатів на роботу. Але як отримати досвід, якщо зазвичай без нього на роботу не беруть?  Розв'язанню цієї проблеми й присвячена молодіжна політика компанії ЕКО МАРКЕТ.

Гнучкий графік, стабільна зарплата та релевантний досвід

Для молоді важливо мати гнучкі умови праці. Особливо, коли це стосується студентів. Саме тому ми пропонуємо вакансії для людей без досвіду з можливістю самостійно обирати зручні для них дні та години роботи зі стабільною оплатою праці. 

У мережі працюють над подоланням стереотипів у молоді, пов'язаних із роботою в супермаркетах.

Фото: пресслужба ЕКО МАРКЕТ

Як пояснює заступниця генерального директора ЕКО МАРКЕТ з управління персоналом Людмила Чорноморець, наявність навіть нерелевантного досвіду вже значно збільшує шанси під час пошуку роботи в майбутньому. Адже це означає, що молода людина вже виявила певний рівень відповідальності, має навички командної роботи та взаємодії. Ці софтскіли насправді є дуже важливими для будь-якого роботодавця.

Навчання та кар'єрне зростання

Фото: пресслужба ЕКО МАРКЕТ

Окрім того, що ЕКО МАРКЕТ надає гнучкі умови праці для молоді, компанія також має власні програми з навчання та підвищення кваліфікації. Це дозволяє людям без досвіду роботи протягом короткого часу опанувати свою професію і за бажання з часом тільки поглиблювати свої знання.

У нас частими є ситуації, коли людина приходить до нас на роботу в маркет і, гарно показавши себе там, з часом переходить на вищі позиції. Зокрема, і на провідні посади в центральному офісі. Або ж ці люди потім знаходили себе в інших престижних українських компаніях, — додає Людмила Чорноморець.

Фото: пресслужба ЕКО МАРКЕТ

У ЕКО МАРКЕТ кажуть, що система підвищень базується на внеску в розвиток компанії, а не на попередньому досвіді чи тривалості роботи. Це дозволяє молодим спеціалістам рухатися вперед швидше та досягати великих цілей у кар'єрі. І як приклад наводить приклад працівниці ЕКО МАРКЕТ Олени Дзюбко.

Олена зараз працює на посаді заступниці відділу з навчання в центральному офісі компанії в Києві. Та починала вона з посади завідувача групи фреш. Проявивши себе гарною та відповідальною працівницею, ми запропонували їй підвищення. Пройшовши відповідні курси з навчання всередині компанії, Олена вже ось як 6 років працює в нашому департаменті. І таких випадків багато. Є люди, які починали в нас працювати касирами й з часом ставали бухгалтерами чи керівниками відділів в офісі, – розповідає Людмила Чорноморець.

Як приєднатись

ЕКО МАРКЕТ працює в 10 областях України та нараховує 90 маркетів. Журнал Forbes включив компанію у список 25 найбільших ритейлерів країни за результатами 2023 року.

Зокрема в Києві є 40 магазинів, велика частина з яких розташовані біля університетів чи гуртожитків. Щоб стати частиною команди, ви можете звернутися за телефоном 067-152-11-06 або безпосередньо прийти в магазин.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації