Які авіакомпанії заявили про готовність повернутися до польотів в Україну

Які авіакомпанії заявили про готовність повернутися до польотів в Україну Фото: Міжнародний аеропорт "Бориспіль"

24 лютого 2022 року всі летовища України призупинили свою роботу. За весь час повномасштабної війни аеропорти не прийняли жодного рейсу, адже повітряний простір над Україною закритий.

Та різні міжнародні авіакомпанії вже заявляють про готовність відновити свою роботу в Україні після закінчення війни. Про це розповів генеральний директор державного підприємства "Міжнародний аеропорт Бориспіль" Олексій Дубревський в інтерв'ю виданню "ТСН".

За словами директора аеропорту, в переговорах та бізнес-зустрічах з європейськими перевізниками відчувається великий інтерес до польотів в Україну. Це охоплює різні сегменти, у тому числі повернення українських біженців, вантажні перевезення та зростання попиту на чартерні рейси. Також важливим є інтерес іноземців до України як країни героїв, що дійсно буде сприяти розвитку туризму.

Деякі авіакомпанії, такі як Ryanair, LOT, Turkish Airlines, Air Baltic, SkyUp, Lufthansa та інші, вже публічно заявляють про свої наміри повернутися на український ринок авіаперевезень. Це свідчить про потенційну готовність відновити польоти до України та сприяти розвитку авіаційного сектору країни. Після завершення війни аеропорт "Бориспіль" матиме значний потенціал для розвитку та відновлення польотів. Надання необхідних послуг для пасажирів та авіакомпаній стане пріоритетом, — зауважив Олексій Дубревський.

Нагадаємо, що керівництво аеропорту "Бориспіль" вже має плани на його модернізацію. На реконструкцію інфраструктури летовища планують витратити близько 420 мільйонів євро. На що витратять кошти — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації