Kalush Orchestra та співачка Alyosha висадили виноград біля концертного залу ATLAS

Kalush Orchestra та співачка Alyosha висадили виноград біля концертного залу ATLAS Фото: фейсбук Олександра Возного

Гурт Kalush Orchestra, співачка Alyosha та Atlas Festival долучилися до київської екоініціативи "Місто живих стін". У межах цієї ініціативи небайдужі містяни та представники бізнесів висаджують біля своїх будинків або місць роботи декоративний виноград Вічі. Мета акції — перетворити київські будинки на яскраві острівки зелені. 

Kalush Orchestra та співачка Alyosha садили в Києві виноград
Фото: фейсбук Олександра Возного

У межах ініціативи "Місто живих стін" українські артисти висадили понад 20 паростків винограду Вічі біля будівлі концертного залу ATLAS на вул. Січових Стрільців. Вже скоро на цьому місці з'явиться жива стіна на радість усіх, хто приходить сюди на концерти. Про це повідомив директор Департаменту захисту довкілля та адаптації до зміни клімату КМДА Олександр Возний.

Дякую гурту Kalush Orchestra, адміністрації ATLAS та усім, хто сьогодні долучився до нашої ініціативи з популяризації вертикального озеленення! І нагадаю, що за останній рік ми висадили понад 1000 паростків винограду Вічі в усіх районах столиці, — написав Олександр Возний.

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" писав, що жителів столиці запрошують збирати виноград, щоб зробити перше київське вино. Подробиці читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації