Київські митники спалили тисячі контрафактних іграшок Barbie: фото

Київські митники спалили тисячі контрафактних іграшок Barbie: фото Усі фото: facebook.com/KYIVcustomsUA

11,5 тисяч контрафактних ляльок Barbie, що намагалися завезти в Україну у "яйцях із сюрпризом", знищили працівники Київської митниці. Про це повідомляє пресслужба столичної установи.

Підробку ввезли з Туреччини та задекларували як іграшку певної торговельної марки. Однак при огляді замість товарів задекларованої фірми працівники митниці виявили маркування іншого бренду — Barbie.

Контрафактні "барбі" китайського виробництва лежали разом із бісквітом та шоколадом всередині "яєць із сюрпризом". Загальна кількість підробки —  11,5 тисяч.

0 / 0

Митне оформлення призупинили та повідомили про можливе порушення прав компанію Mattel — правовласника торговельної марки Barbie. Замість того, щоб звертатися до суду, власник уклав з імпортером угоду про знищення контрафактного товару.

Київські митники спалили тисячі контрафактних іграшок Barbie

Усю партію контрафактних іграшок імпортер заявив у митний режим знищення або руйнування. Після цього, у присутності сторін угоди та під контролем київських митників, товар ліквідували.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що столичні працівники митниці не дали незаконно вивезти за кордон трипільську вазу, віком близько 7000 років. Її намагалися відправити у посилці до Швеції, а у супровідних документах зазначили, що там лежать одяг та подарунок.

Читай також: "На Київщині забудовник знищує старовинне городище віком 3500 років"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації