Майкл Дуглас відвідав Музей війни та піднявся на п'єдестал "Батьківщини-Матері": фото

Майкл Дуглас відвідав Музей війни та піднявся на п'єдестал "Батьківщини-Матері": фото Усі фото: facebook.com/warmuseum.kyiv.ua

Голлівудський актор Майкл Дуглас продовжує відкривати для себе Київ. Цього разу зірка "Основного інстинкту" завітав до Національного музею історії України у Другій світовій війні. Про це повідомили у пресслужбі музею.

Дуглас, який також є Послом доброї волі ООН, відвідав виставку "Україна — розп'яття". Це — перша стаціонарна експозиція про російсько-українську війну. Також він оглянув краєвиди столиці з монумента "Батьківщина-Мати". Щоправда, тільки з висоти її п'єдесталу, а не з найвищого оглядового майданчика на щиті.

0 / 0

У пресслужбі музею зазначили, що оскарівський лауреат вже багато років привертає увагу до викликів, з якими стикаються країни під час воєн. Тож завідувач відділу міжнародної співпраці музею Дмитро Гайнетдінов під час екскурсії, яку провели для Дугласа, наголосив на злочинах росіян проти мирного населення України під час цієї війни.

Нагадаємо, що напередодні Майкл Дуглас зі своїм молодшим сином Діланом Майклом прогулялися Києвом та познайомились із пам'ятками столиці. Вони відвідали Андріївську церкву, Михайлівський Золотоверхий монастир, Михайлівську площу та парк "Володимирська гірка".

Також актор завітав до ресторану шеф-кухаря Євгена Клопотенка "100 років тому вперед". Крім нього, у цьому ресторані пообідав держсекретар США Ентоні Блінкен разом з американською делегацією.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації