На 108 вулицях Києва оновили дорожню розмітку: де саме

На 108 вулицях Києва оновили дорожню розмітку: де саме Фото: kyivcity.gov.ua

На вулицях Києва дорожники продовжують оновлювати дорожню розмітку. Її вже наносити на 108 вулицях столиці, повідомляє пресслужба КМДА.

Нещодавно робітники "Київавтодору" закінчили наносити дорожню розмітку на проспекті Миколи Бажана, Харківському шосе, вулиці Олени Теліги, Дніпровському узвозі та інших дорогах.

Зараз роботи тривають на Берестейському та Броварському проспектах, вулицях Братиславській, Солом'янській, Богдана Хмельницького та Володимирській. Основні роботи виконують у нічний час, щоб не обмежувати рух транспорту.

Фото: "ТиКиїв"/Ігор Кузнєцов

У КМДА зазначили, що особливу увагу дорожники приділяють поновленню розмітки на пішохідних переходах, велосмугах і велопереїздах. Зокрема, таку розмітку поновили на вулицях Професора Підвисоцького та Олеся Гончара, а також на проспекті Миколи Бажана.

Зараз розмітку наносять дорожньою фарбою, а за кілька тижнів нічна температура дозволить використовувати більш зносостійкий холодний пластик.

Дорожня розмітка — незамінний елемент, що дозволяє забезпечити безпеку руху. З її допомогою можна не тільки організувати і впорядкувати транспортні потоки, а також збільшити пропускну здатність. Крім цього наявність правильної розмітки сприяє зниженню кількості ДТП.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як у столиці впроваджують концепцію Smart city. Вона націлена на те, щоб кожен мешканець почувався у місті комфортно та мав усі можливості реалізувати свій потенціал.  

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації