На Дарниці запрацювала служба допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства

На Дарниці запрацювала служба допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства Фото: фейсбук Марини Хонди

У Києві на базі Центру сім'ї Дарницького району відкрили спеціалізовану службу первинного соціально-психологічного консультування людей, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі. Службу створили коштом державної субвенції. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

У Києві запрацювала служба допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства
Фото: фейсбук Марини Хонди

У будівлі, де працює служба, провели капітальний ремонт та облаштували найпростіше укриття, яким можуть скористатися як відвідувачі центру, так і місцеві жителі. Всі приміщення відремонтовані з урахуванням безбар'єрності для комфортного перебування маломобільних осіб.

У Києві запрацювала служба допомоги людям, які постраждали від домашнього насильства
Фото: фейсбук Марини Хонди

Фахівці служби соціально-психологічного консультування вже надають допомогу всім, хто її потребує. З початку року туди звернулися 16 людей, які постраждали від домашнього насильства.

Якщо ти теж потребуєш допомоги, звертайся в Центр сім'ї Дарницького району за адресою: пров. Ігоря Качуровського, 1. Зв'язатися з фахівцями можна і за телефоном: 044-567-46-06.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Київській області побудують укриття, яке після війни перетворять на музей. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації