На Київщині будують завод, де вироблятимуть турецькі безпілотники Bayraktar: що відомо

На Київщині будують завод, де вироблятимуть турецькі безпілотники Bayraktar: що відомо Фото: фейсбук-сторінка компанії Baykar

Турецька оборонна компанія Baykar почала будівництво свого заводу на Київщині. Там виготовлятимуть безпілотники Bayraktar. Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на гендиректора Baykar Халука Байрактара.

За словами очільника компанії, на будівництво заводу потрібно близько 12 місяців. Після цього фахівці зможуть приступити до його оснащення технікою та створення організаційної структури.

Завод Baykar в Україні буде великий. Там планують працевлаштувати близько 500 людей. Потужність виробництва становитиме близько 120 безпілотників щороку.

Відповідаючи на запитання, чи можуть питання безпеки, пов'язані з війною, викликати занепокоєння для заводу, Халук Байрактар сказав, що плани "повністю просуваються вперед" і що "ніщо не може їх зупинити".

Раніше "ТиКиїв" писав, що в резиденції президента-втікача Віктора Януковича в Межигір'ї навчають собак для ЗСУ, психотерапії та роботи з травмованими ветеранами. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації