На Київській дитячій залізниці усього два дні курсуватиме унікальний ретро-паротяг

На Київській дитячій залізниці усього два дні курсуватиме унікальний ретро-паротяг Фото: facebook.com/childrens.railway.in.kyiv

На Київській дитячій залізниці у Сирецькому парку цими вихідними, 27 та 28 липня, курсуватиме унікальний паротяг ГР-336. Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Протягом цих двох днів відвідувачі мають змогу проїхатися у вагонах під приводом старовинного локомотива на паровій тязі. Маршрут подорожі проходить зеленим парком із переїздом віадука заввишки 20 метрів. Поїзди курсують з 10:00 до 19:00.

Усі процеси на дитячій залізниці покладені на юних залізничників під наглядом інструкторів-викладачів. Вони виконують роботу провідників, чергових по станції, диспетчерів та машиністів.

Ціни на квитки:

  • поїздка у загальному вагоні — 80 грн (дитячий) та 110 грн (дорослий);
  • поїздка у ретро-вагоні — 90 грн (дитячий) та 130 грн (дорослий);
  • поїздка у вагоні класу "Люкс" — 100 грн (дитячий) та 150 грн (дорослий).

Також можна відвідати музей історії Південно-Західної залізниці та виставку вузькоколійного рухомого складу. Квитки коштують по 50 грн.

Нагадаємо, раніше в Укрзалізниці розповіли про найбільш незвичайні речі, які українці забували в їхніх потягах у першій половині 2024 року. У цей період пасажири  понад 800 разів звертались до контакт-центру Укрзалізниці щодо своїх загублених речей. 

Читай також: "Музей паротягів у Києві: історія на колесах"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації