На лівому березі почали капремонт єдиної вулиці, що веде на Подільський міст: фото

На лівому березі почали капремонт єдиної вулиці, що веде на Подільський міст: фото Усі фото: facebook.com/PavelAvdokushyn

На Русанівських садах у Дніпровському районі розпочали капітальний ремонт вулиці Центральна Садова. Про це повідомив незалежний інфраструктурний оглядач Павло Авдокушин.

Центральна Садова зараз є єдиною вулицею, яка веде до Подільсько-Воскресенського мосту з боку лівого берега. Вона проходить вздовж усіх Русанівських садів і на півночі впирається у залізничне полотно, а на півдні переходить у вулицю Євгена Маланюка. Загальна протяжність вулиці — трохи менша за 2,2 км.

Також по цій вулиці проходить маршрут автобуса №111 — єдиного громадського транспорту, що наразі курсує через Подільський міст.

0 / 0

За словами Авдокушина, ремонтні роботи на Центральній Садовій зараз тривають на двох ділянках. Там демонтували старе асфальтове покриття та вкладають нову основу, вирівнюючи профіль дороги. Також під час ремонту на вулиці мають влаштувати дощову каналізацію та тротуари й оновити зелені насадження.

Також триває будівництво трамвайно-автомобільного тунелю під залізницею біля розворотного кільця Троєщинського швидкісного трамвая. Через цей тунель проходитиме дорога від Подільського мосту та Центральної Садової у  напрямку Троєщини. А у майбутньому через тунель також планують пустити трамвай на Русанівські сади.

Раніше "ТиКиїв" розбирався, чи відкриють новий Подільсько-Воскресенський міст у вересні, як це обіцяє столична влада. Кияни чекають на відкриття цього шляхопроводу вже понад 20 років, та чи введуть його в експлуатацію цьогоріч?

Читай також: "На Хрещатику відреставрують центральну будівлю: якою вона буде"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації