На Подолі відкриють книгарню з елегантним пивним баром

На Подолі відкриють книгарню з елегантним пивним баром Проєкт книгарні "Плекай"

На Подолі на вулиці Спаська, 22 відкриється особлива книгарня "Плекай". Зараз там тривають роботи з її облаштування.

У книгарні на Подолі продаватимуть крафтове пиво
Фото: інстаграм @plekay.podil

Ця книгарня особлива тим, що тут даватимуть книгам друге життя. У продажу будуть вживані й рідкісні книги. Також тут прийматимуть книги від перших читачів, оцінюватимуть їх та за необхідності реставруватимуть. А вже після цього книгам знаходитимуть нових читачів.

Цікавим є і те, що книги у "Плекай" будуть поєднані з... елегантним пивним баром. Тут продаватимуть крафтове пиво і різну крафтову продукцію. Про це повідомляє власниця книгарні "Книжковий Лев", співзасновниця проєкту "Плекай" Катерина Іванова.

У книгарні на Подолі продаватимуть крафтове пиво
Проєкт книгарні "Плекай"

Ми ті безумці, які хочуть поєднати книги та елегантний пивний бар. Без футбола на екрані та цибулевих кілець, але з крафтовим пивом у келишках з гутного скла та косівською бринзою. Знаєте, це має стати місцем, де відпочиваєш і аж на серці стає легше, і думки чистіші. А в руках книжка, яку вже й не сподівався знайти. Я не знаю, чи вдасться нам це все і чи на часі для людей цей проєкт, але ми по вуха закохані в цю ідею і вона вже втілюється. А там час покаже, — пише Катерина Іванова.

Точної дати відкриття книгарні "Плекай" поки що не анонсують, адже у приміщенні тривають ремонтні роботи. Можливо, двері книгарні відчиняться вже у вересні.

У книгарні на Подолі продаватимуть крафтове пиво
Проєкт книгарні "Плекай"

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці на місці колишнього радянського пам'ятника з'явиться новий парк. У чому його унікальність — дізнавайся за посиланням.

 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації