На сцені Київської оперети двоє військових освідчаться своїм коханим

На сцені Київської оперети двоє військових освідчаться своїм коханим Фото: Getty Images

У День закоханих на головній сцені Національної оперети України двоє військових освідчаться своїм коханим. Про це розповіли у пресслужбі оперети.

Цього вечора в театрі відбудеться концерт "Музика сердець", що розпочнеться о 18:00, а після завершення другого відділення, о 19:30, заплановане освідчення. В опереті кажуть, що для дівчат ця подія стане справжньою несподіванкою. 

Що відомо про військових, які освідчаться

Денис Дульський (22 роки) служить у 112-й БТрО стрілецької роти старшим бойовим медиком. Денис був добровольцем Тероборони Києва з перших днів війни, а з липня став до лав ЗСУ. Його кохана Аполлінарія працює медиком. 

Андрій Ковальов (28 років) у 2022 році мобілізувався у 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського. Згодом чоловіка перевели у Головний військовий клінічний госпіталь, де він зараз і несе 
службу. У стосунках з коханою Іриною він уже чотири роки.

Ми, українці, вкотре доводимо, що кохання рятує навіть у найтемніші та найважчі часи. Адже, сила справжньої любові потужніша за будь-яку зброю. Нам дуже приємно, що для такої важливої події, як освідчення в коханні, наші військові обрали Національну оперету України, — кажуть в опереті. 

Раніше "ТиКиїв" розповідав про столичні локації, що оповиті легендами про закоханих, та їхню історію. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації