На вулиці в Голосіївському районі демонтували понад 50 вивісок

На вулиці в Голосіївському районі демонтували понад 50 вивісок Фото: facebook.com/valentyn.mondryivskyy

Минулого тижня столичні комунальники демонтували понад 50 незаконних рекламних вивісок на вулиці Юлії Здановської в Голосіївському районі. Про це розповів заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Самовільно розміщені рекламні засоби перекривали вікна, розташовувалися на балконах другого поверху та перешкоджали вільному доступу до елементів інженерних комунікацій будівлі, — написав він.

Мондриївський нагадав, що розміщувати рекламні засоби або вивіски на балконах заборонено. У міському законодавстві чітко прописано, де і в якій формі дозволяється встановлювати конструкції на фасадах будинків.

З правилами розміщення вивісок у Києві можна ознайомитися за посиланням

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що з "Дитячого світу" демонтували рекламну вивіску висотою з п'ятиповерховий будинок.

Також стало відомо, що фонд "Має значення" призупинив реставрацію історичних вивісок у Києві. Активістам забракло фінансування і підтримки, щоб відреставрувати вивіски не тільки на Подолі. 

З 2023 року фонд "Має значення" відреставрував чотири вивіски: "Квіти", "Кольорове фото", "Молоко" і "Перукарня". У планах відреставрувати ще дві — "Перукарня" на вулиці Межигірській та "Автостанція Поділ" на Нижньому Валу. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації