Одну з головних вулиць Оболоні очистили від незаконної реклами: фото

Одну з головних вулиць Оболоні очистили від незаконної реклами: фото Фото: kyivcity.gov.ua

На вулиці Левка Лук'яненка в Оболонському районі столиці демонтували пів сотні незаконних рекламних конструкцій і вивісок. Про це повідомили в Управлінні з питань реклами КМДА.

У власників більшості конструкцій не були оформлені відповідні документи. Тож ці вивіски та реклама не тільки псували зовнішній вигляд вулиці, а й порушували правила розміщення реклами у місті.

Частина вивісок перекривала вікна й елементи інженерної інфраструктури будівель, а "висячі" конструкції виступали за межі фасаду. Інші ж рекламні засоби були розміщені на рівні житлових поверхів і заважали мешканцям.  

0 / 0

В Управлінні з питань реклами нагадали, що, за правилами, вивіски та зовнішня реклама мають бути в межах фасаду будівлі, а також не повинні перекривати вікна чи інженерну інфраструктуру.  

Там закликали власників столичних закладів дотримуватися правил міста та розміщувати конструкції згідно з дизайн-кодом міста. 

Раніше у Київрекламі розповіли, що за перші сім місяців 2024 року у столиці привели у відповідність понад 4500 рекламних засобів. Власників реклами змусили переробити свої конструкції, щоб ті відповідали нормам.

Читай також: "З пам'ятки архітектури в центрі Києва прибрали вивіску книгарні"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації