"Океан Ельзи" випустив кліп на пісню "Мукачево": перший сингл із нового альбому

"Океан Ельзи" випустив кліп на пісню "Мукачево": перший сингл із нового альбому Скриншот з відео на пісню "Мукачево"

Гурт "Океан Ельзи" випустив перший сингл зі свого нового українського альбому — пісню під назвою "Мукачево". Також вийшов анімований кліп до неї.

У цій композиції фронтмен гурту Святослав Вакарчук рефлексує на тему життєвого шляху, символічно звертаючись до свого минулого "я" із запитанням, чи хотів би він "стати голосом покоління тих, кому болить".

За словами Вакарчука, ностальгічна пісня є дуже дорогою та, без перебільшення, особливою для нього.

Вона про межу між "бути" і "здаватись", між чужою вигадкою і твоєю реальністю, між тим, яким тебе малюють інші й тим, ким ти насправді був і є. І хоча ця пісня звучить як автобіографічна, вона — про всіх нас, — каже Вакарчук.

Він додає, що у цьому музичному творі кожен може знайти себе, згадати чи усвідомити свої "Мукачево", "Львів" чи "Поділ". Також він зазначив, що композицію слід не просто слухати, а спробувати почути та відчути. А ще, зустрітися "з тим юнаком чи дівчиною всередині себе" та теж розпитати їх.

Нагадаємо, в останній день літа Святослав Вакарчук влаштував несподіваний концерт просто неба на столичній Пейзажній алеї. Музикант каже, спочатку збирався записати відео для соцмереж, але потім просто сів на лавочку і почав співати свої пісні для перехожих.

Читай також: "Океан Ельзи" переспівав свій хіт "Той день" разом з YAKTAK, KOLA, SHUMEI та Jerry Heil"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації