Переможці Євробачення 2024 Nemo дадуть концерт у Києві

Переможці Євробачення 2024 Nemo дадуть концерт у Києві Фото: facebook.com/nemothings

Артист Nemo зі Швейцарії, що перемогли на Євробаченні-2024 вступлять у Києві з ексклюзивним концертом. Про це повідомляють організатори  музичного фестивалю ATLAS UNITED.

Виступ Nemo відбудеться у столичному концерт-холі Atlas 7 березня 2025 року в межах їхнього європейського турне. Вони готують для київських глядачів яскраву програму як з новими, так і з вже відомими хітами, серед яких — тріумфальний трек The Code. Саме ця пісня принесла Nemo перемогу на конкурсі.

Nemo давно висловлювали бажання приїхати до Києва. Вони навіть запланували виступ на цьогорічному ATLAS UNITED 2024, проте через зміни в графіку зустріч з українськими глядачами довелося перенести на наступну весну. 

Ще під час Євробачення Nemo активно підтримували Україну, потоваришували з alyona alyona та Jerry Heil і навіть заспівали українською. Також Nemo вирішили створити спільний трек з українськими артистками. Його, ймовірно, можна буде оцінити на столичному концерті в березні.

Нагадаємо, фінал Євробачення 2024 відбувся у шведському Мальме 12 травня. Перемогу на конкурсі здобули Nemo зі Швейцарії з піснею The Code, а українки alyona alyona та Jerry Heil стали третіми. 

Nemo стали першою небінарною людиною серед переможців Євробачення. "ТиКиїв" розповідав, хто такі небінарні люди, скільки їх було на Євробаченні та до чого тут "Гра престолів".

Читай також: "Євробачення 2024: скандали, зламані шаблони й розбитий приз"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації