Посилки приходитимуть за день: Укрпошта запустила в Києві автоматизовану сортувальну лінію

Посилки приходитимуть за день: Укрпошта запустила в Києві автоматизовану сортувальну лінію Фото: Pexels

Укрпошта автоматизує свою роботу, щоб швидше доставляти посилки. У планах — вийти на потужності, які б дозволили доставляти посилку на наступний день після відправлення. Про це повідомили на офіційній сторінці Укрпошти в фейсбуці.

Першим кроком став запуск автоматизованої сортувальної лінії в Києві — "Київ-Правий". Тут сортують посилки за допомогою новітнього технічного обладнання. Швидкість сортування складає п'ять посилок на секунду, 18 тис. посилок на годину та близько 400 тис. посилок на добу.

У планах на найближчий час — запуск ще шести сортувальних терміналів. Вони працюватимуть в Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Хмельницькому. Ще один термінал відкриють і в Києві — "Київ-Лівий".

А що буде після цього? Доставка на наступний день у будь-яке місто України, бо саме цього ви очікували від Укрпошти і саме це ми зробимо. Ще не завтра, проте пришвидшення термінів буде помітним вже зовсім скоро. Я дякую нашим ЗСУ за можливість робити такі круті проєкти, ну а ми тепер їхні посилки від Ужгорода до Курахового будемо доставляти швидше, — запевняє гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Водночас тарифи на доставку не зміняться. Принаймні поки що.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці запустили мобільний застосунок, у якому можна сплатити за світло. Детальніше про нього дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації