Ракетна атака на Київ: скільки жителів столиці ховалося в метро

Ракетна атака на Київ: скільки жителів столиці ховалося в метро Фото: facebook.com/povoroznyk.m

У понеділок, 26 серпня, під час ворожої атаки на Київ у столичному метро ховалося 52 000 осіб, 4 500 з них — діти. Про це розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Пасажири, які поспішали на роботу, батьки з дітьми, люди літнього віку, господарі разом зі своїми домашніми улюбленцями — всі вони знайшли прихисток на станціях підземки, — написав він.

Попри таку кількість людей у вестибюлях та на станціях, рух поїздів був безперебійним. Після відбою повітряної тривоги всі станції метрополітену відновили роботу в звичайному режимі, а поїзди повернулися до стандартного графіку. 

метро
Фото: facebook.com/povoroznyk.m

Рекомендації з особистої безпеки в метро під час повітряної тривоги:

  • не затримуйся на виході з ескалаторів. Оперативно перемістися до середини платформи станції — через скупчення ти й інші пасажири можуть травмуватися;
  • якщо платформа станції переповнена, переїдь на іншу, менш заповнену станцію. Тобі буде комфортніше, а черговим працівникам метро — легше моніторити поточну ситуацію на ділянці;
  • у жодному разі не заступай за обмежувальну лінію. Це питання твоєї особистої безпеки та безпечного руху поїздів.

Нагадаємо, що вранці росія здійснила чергову масовану атаку на Україну ракетами та дронами Shahed. Вибухи лунали, зокрема й у Києві — у місті працювали сили ППО.

Внаслідок ворожої атаки в Київській області було пошкоджено два об'єкти енергетики. Троє людей дістали поранення, зокрема п'ятимісячна дитина. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації