Роботи замість торту: ювелірний дім SOVA підтримує збір UNITED24 на бойових роботів

Роботи замість торту: ювелірний дім SOVA підтримує збір UNITED24 на бойових роботів Фото: пресслужба SOVA

До дня народження бренду ювелірний дім SOVA передає 1 мільйон гривень на збір UNITED24. Кошти збирають на бойових роботів, які працюють разом із людьми та замість них задля підвищення безпеки та ефективності на полі бою.

Це перший збір на наземні роботизовані платформи від UNITED24. Роботи допомагають зберегти життя військових та цивільних, вони виконують різноманітні завдання: від логістики та евакуації до розмінування та бойових операцій. 

Через UNITED24 буде придбано три типи наземних роботизованих комплексів.

Бойові роботи

Фото: пресслужба SOVA

ШАБЛЯ М2, ЛЮТЬ, MOROZ та D-11 на відстані виконують бойові завдання: штурм або оборона позицій, спостереження та розвідки. Оператор може керувати роботом в укритті та з безпечної відстані до 4 кілометрів.

Камікадзе та заміновувачі

Фото: пресслужба SOVA

RATEL S та ARK-1 призначені для знищення ворожої техніки на полі бою. Вони можуть нести протитанкові міни або вантаж до 40 кг, а також дистанційно мінувати території до 5,5 км від оператора.

Логісти

Фото: пресслужба SOVA

ВОЛЯ-Е, RATEL H, TERMIT, РИСЬ PRO, КНЛР-Е та SIRKO-S1 — універсальні роботи для доставки провізії, боєприпасів та обладнання на позиції, а також евакуації поранених. Вони можуть перевозити до 600 кг вантажу і мають запас ходу до 40 км, навіть на складній місцевості.

Перші наземні роботи вже ефективно працюють на полі бою, тому їхню кількість планують збільшити. Власне збір є безстроковим, позаяк потреба у таких наземних роботах постійно зростає. 

Дізнатися більше про збір, а також долучитися до підтримки можна на офіційному сайті UNITED24.
 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації