Spiilka і twid створили нову айдентику та позиціювання для урбаністів Restart

Spiilka і twid створили нову айдентику та позиціювання для урбаністів Restart Фото: пресслужба Restart

Дизайн-бюро Spiilka та marketing&tech агенція twid розробили дизайн і бренд-систему для агенції Restart, яка працює над відбудовою України. 

Restart — це урбаністична агенція, створена на основі проєктів Zvidsy та ReStart Ukraine у 2023 році. Вона впроваджує просторові рішення, спрямовані на відбудову та осучаснення міст, громад і територій. Команда Restart розробила, зокрема, концепцію швидкого відновлення Чернігова та модель комплексного відновлення Вознесенської громади.

Бренд-систему та позиціювання для Restart розробила агенція twid. Позиціювання бренду виражається слоганом Rebuilding the future ("Перебудовуємо майбутнє"). Це гасло поєднує дві цінності Restart: прагнення до відбудови й бажання донорів інвестувати у проєкти, що визначають майбутнє.

Фото: пресслужба Restart

Айдентику для Restart створило дизайн-бюро Spiilka. Вона містить "українську" кольорову пару, градієнт, що натякає на інновації та майбутнє, та український шрифт Recht. Крім того, розроблено унікальний знак, що працює як у 2D, так і в 3D.

Фото: пресслужба Restart

Нова айдентика Restart передає основні характеристики бренду: глокальність (глобальну локальність або локальну глобальність), інноваційність та експертизу, — каже дизайн-директор Spiilka Володимир Смирнов.

Restart уже використовує новий дизайн та бренд-систему. За словами команди, це допомогло агенції комунікувати з донорами й презентувати власні доробки на міжнародних тематичних конференціях та подіях. 

Фото: пресслужба Restart

Нагадаємо, що в історичному центрі Києва, на вулиці Ярославів Вал, 7, працює креативний простір Sense Hub Kyiv. Про тамтешні зони коворкінгу та переговорні кімнати у стилі людських чуттів читай у нашому матеріалі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації