Театр імені Франка продаватиме квитки через "Дію"

Театр імені Франка продаватиме квитки через "Дію" Фото: facebook.com/groups/2506581816071342

Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка почав співпрацювати з Мінцифрою і тепер продаватиме квитки через застосунок "Дія". Про це повідомив керівник театру Євген Нищук в інтерв'ю Укрінформу.

Таке рішення ухвалили через численні випадки спекуляцій, коли квитки перепродували на OLX, а також через фейкові вистави — на таких оголошеннях наживалися шахраї.

Ми почали співпрацювати зі слідчими органами, і це стосується не тільки спекулятивного виставляння квитків на OLX, а також і фейкових вистав, які йдуть по Україні, використовують нашу назву, навіть наші фотографії! Цими фактами вже зацікавилися відповідні органи, — розповів Нищук.

Нова система продажу квитків, за словами Нищука, буде аналогічною до системи Укрзалізниці. Продані через "Дію" театральні квитки в театр будуть іменними.

Тестування нового формату продажу квитків може розпочатися в липні. Над цим вже працюють, але це — тривалий технологічний процес. Сподіваємося до липня вийти на тестування нового формату продажу, який би убезпечив нас від ризиків, — додав Нищук.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про те, де вчитися на актора в Києві.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації