У червні в Києві демонтували 2000 незаконних вивісок

У червні в Києві демонтували 2000 незаконних вивісок Фото: facebook.com/kyivreklama

Відсутність електроенергії не заважає комунальникам працювати. Так, у червні вони демонтували 2000 незаконних рекламних конструкцій. Про це повідомляє Управління з питань реклами КМДА.

Зазначається, що більша частина з них — вивіски, які були розміщені на фасадах столичних будинків. 

За словами фахівців, демонтаж незаконної реклами займає багато часу і потребує використання спеціальних інструментів. Тому працівники Київреклами тримають їх зарядженими та працюють без перерв. Демонтаж незаконної реклами проводять у Києві щодня, якими б не були обставини. 

У разі тривалої відсутності електропостачання використовуємо генератори, щоб продовжувати свою роботу, — розповіли комунальники.

реклама
Фото: facebook.com/kyivreklama

У Київрекламі нагадали підприємцям, що в столиці діють правила розміщення вивісок та рекламних засобів. З правилами розміщення вивісок у Києві можна ознайомитися за посиланням

Власників закладів закликали поважати дизайн-код столиці та дотримуватися правил розміщення конструкцій, у яких чітко прописано, де і в якій формі можна встановлювати рекламу на фасадах будинків.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що цього тижня незаконну рекламу демонтуватимуть у центрі міста та на Оболоні.

Нагадаємо, що з "Дитячого світу" демонтували рекламну вивіску висотою у п'ятиповерховий будинок.

Також нещодавно на столичній Пріорці знесли МАФи. У такий спосіб комунальники звільнили від незаконних торгових точок територію в 100 кв. метрів. На місці демонтованих кіосків планують облаштувати сквер.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації