У Дні адопції в Києві понад 130 тварин знайшли новий дім

У Дні адопції в Києві понад 130 тварин знайшли новий дім Фото: kyivcity.gov.ua

Вихідними в Міжнародному виставковому центрі пройшли Дні адопції. Під час заходу понад 130 тварин знайшли нові родини. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Захід об’єднав відомі притулки столиці та області, а також десятки волонтерів. 

Впевнений, що всі, хто відвідав МВЦ вихідними, отримали масу нових вражень і точно замислилися про те, аби прихистити тваринку. Якщо ж говорити про конкретні результати Днів адопції, то радий повідомити, що новий дім знайшли 134 тварини: 72 собаки та 62 коти. Вітаємо нових власників і закликаємо всіх киян наслідувати цей приклад – не купувати, а брати тварин із притулків, — сказав заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Володимир Прокопів.

Під час Днів адопцій можна було не тільки прихистити кішку чи собаку, а й також яскраво провести час усією родиною. Для маленьких киян і киянок були облаштовані ігрові зони, для нових власників тварин були передбачені майстер-класи та тренінги, а для всіх без винятків відвідувачів — комфортні умови для знайомства з тваринами.

Кожен, хто прихистив тварину, отримав подарунки: запас корму, засоби для обробки від паразитів, знижки на ветеринарні послуги та зоотовари. Також під час заходу провели  безкоштовні стерилізації та вакцинації від сказу тварин внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та їхніх сімей, людей з інвалідністю та старшого віку.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що зоозахисники продають віртуальні квитки для порятунку тварин із прифронтових зон.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації