У Києві почали продавати продукцію "Створено Захисниками": де її вже можна купити

У Києві почали продавати продукцію "Створено Захисниками": де її вже можна купити Фото: mva.gov.ua

В українських маркетах почали продавати ветеранську продукцію під брендом "Створено Захисниками". Перші полички з такими продуктами з'явилися у столичному гіпермаркеті "Ашан", повідомляє пресслужба Мінветеранів.

Брендом "Створено Захисниками" маркують продукти, вироблені підприємцями-ветеранами або членами їхніх сімей. Таким чином Мінветеранів сприяє розвитку ветеранського бізнесу.

Зараз на полицях "Ашану" представлена продукція від двох ветеранських підприємств:

  • FamBerry — найбільше в Україні та Європі виробництво органічної продукції з кизилу, засноване сім'єю загиблого захисника Данила Ольшанського. Над розвитком бізнесу продовжують працювати батьки героя. 
  • "Вогняр" — український виробник гострих соусів. Їх виготовляють з гострого перцю, який вирощують у власному тепличному господарстві на Черкащині.
У Києві почали продавати продукцію Створено Захисниками
Фото: mva.gov.ua

Мінветеранів працює над масштабуванням проєкту та запрошує ветеранів-виробників долучитись до нього. Для отримання права використовувати бренд "Створено Захисниками" потрібно подати заявку і перелік документів на електронну пошту [email protected].

Нагадаємо, нещодавно Міністерство у справах ветеранів запустило проєкт просторів VETERAN PRO, які відкриватимуть по всій країні. У цих просторах ветеранам надаватимуть психологічну та юридичну допомогу, послуги з фізичної реабілітації, а також підтримуватимуть ветеранське підприємництво. 

Читай також: "У "Дії" почали тестувати Національний кешбек: як долучитись"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації