У Києві проведуть другий фестиваль візуальних технологій UART MEDIA FEST: де та коли

У Києві проведуть другий фестиваль візуальних технологій UART MEDIA FEST: де та коли Фото: пресслужба ТРЦ Gulliver

ТРЦ Gulliver спільно з міжнародною компанією Meet Future анонсували другий міжнародний медіаарт фестиваль UART MEDIA FEST. Він відбудеться 5 жовтня у центрі Києві.

Фестиваль стане частиною великого святкування Дня народження ТРЦ Gulliver, якому у жовтні виповнюється 11 років. На найбільших фасадних екранах Європи покажуть твори талановитих дизайнерів зі всього світу на тему "Всесвіт в кожному". 

Вже відкрилась реєстрація на участь українських та міжнародних митців в UART MEDIA FEST, вона триватиме до 5 вересня включно.

Участь у фестивалі проходить на конкурсній основі у двох напрямках: tech-heavy media-art (контент від топових production-груп і студій) та digital & cryptoart (роботи від талановитої молоді, переважно окремих митців). Учасники можуть подати вже готові відеороботи або створити контент спеціально під фестиваль. 

 

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно:

  • детально прочитати умови участі;
  • заповнити заявку на сайті;
  • ознайомитись з технічними характеристиками екрана;
  • підготувати та надати організаторам конкурсну роботу до 5 вересня.

Детальніше про участь і умови можна дізнатися за посиланням.

ТРЦ Gulliver завжди прагне бути на передовій культурних і соціальних подій. Ми раді, що змогли організувати такий інноваційний фестиваль, який підтверджує наш статус провідного культурного осередку столиці, — каже  директорка з маркетингу ТРЦ Катерина Жураківська. 

Переможці фестивалю, яких визначать імениті представники індустрії, отримають гранти на подальший розвиток своїх проєктів.

Тогорічний UART MEDIA FEST став першою подією такого масштабу. Фестиваль відбувся у жовтні 2023 року на честь десятиріччя ТРЦ Gulliver та об'єднав інноваційні відеороботи 22 учасників зі всього світу.  Роботи учасників побачили понад 1000 людей протягом офлайн-заходу та понад 4000 глядачів онлайн-трансляції.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації