У Києві запустили онлайн-групи підтримки для жінок військовослужбовців

У Києві запустили онлайн-групи підтримки для жінок військовослужбовців Фото: freepik.com

На "Порталі Захисників та Захисниць" запустили онлайн-групи підтримки для жінок військовослужбовців. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Послуга передбачає щотижневі зустрічі тривалістю дві години, що відбуваються онлайн на платформі Zoom. Модераторами груп є досвідчені психологи, які надають професійну підтримку. Також жінки зможуть поділитися одна з одною власним досвідом та історіями.

Групи підтримки орієнтовані на коханих, наречених та дружин військовослужбовців, які шукають підтримки та емоційного ресурсу в колі жінок, що стикаються з подібними викликами.

Ми прагнемо створити безпечний простір для жінок, які щодня стикаються з викликами через службу їхніх близьких у ЗСУ. Зустрічі з фаховими психологами сприяють взаєморозумінню та підтримці, а також допомагають знайти інструменти для подолання стресу, — зазначив представник ГО "Служба психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців".

Зустрічі є безплатними, подати заявку на участь можна, заповнивши анкету за посиланням. Заявки обробляють упродовж двох робочих днів, а час заповнення форми займає не більше 10 хвилин.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на Київщині запрацював "Хаб для сімей захисників та захисниць".

Читай також: "Safewomenhub: киянки можуть отримати безоплатні психологічні консультації"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації