У "Київ Цифровий" додали нові функції для власників авто, які спрощують паркування

У "Київ Цифровий" додали нові функції для власників авто, які спрощують паркування Фото: unsplash.com

У міський застосунок "Київ Цифровий" додали нові функції для власників автомобілів, які спрощують контроль за витратами на паркування. Про це повідомляє команда проєкту.

Тепер користувачі застосунку зможуть отримувати сповіщення про своє паркування на екрані блокування смартфона. Вони повідомлятимуть про час паркування, що вже пройшов, та про його вартість.

  • Для користувачів Android додали інтерактивні сповіщення, які працюють навіть при заблокованому екрані. Завдяки цьому користувачі не забуватимуть про час паркування.
  • А для користувачів iOS тепер доступна функція Live Activity, що надає зручний спосіб стежити за активним паркуванням. Нагадування також залишатиметься на заблокованому екрані. 
Фото: "Київ Цифровий"

Нові функції допоможуть водіям контролювати свої витрати на паркування. Застосунок постійно вдосконалюється і пропонує нові сервіси для підвищення комфорту та безпеки в місті, — каже керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич. 

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" запрацював новий сервіс для ОСББ. Він дає змогу ефективніше організовувати діяльність будинку, а в ухваленні рішень тепер можуть брати участь навіть ті власники квартир, які перебувають за кордоном.

Читай також: "У "Дії" призупинили бронювання працівників від мобілізації: коли відновлять"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації