У Київській області відбудеться забіг з дрес-кодом

У Київській області відбудеться забіг з дрес-кодом Фото: Getty Images

У місті Ірпінь Київської області відбудеться унікальний забіг Etno-Run. Його проведення ініціювала Ірпінська молодіжна рада. Про це повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Головна особливість забігу — дрес-код. Кожен бігун повинен мати у своєму вбранні принаймні одну деталь в українському стилі. Це може бути вишиванка, традиційне намисто, хустка, козацький пояс, вінок, поєднання жовто-блакитного кольорів або будь-який інший елемент, що підкреслює нашу національну ідентичність.

У межах забігу Etno-Run передбачені чотири дистанції для будь-якого рівня підготовки: 500 метрів, 1, 3 чи 5 кілометрів. Учасники, які займуть 1, 2 та 3 місця отримають медалі й подарунки. Також передбачені загальні розіграші призів серед інших учасників та лотерея.

Забіг має на меті не лише культурно-спортивну, а й благодійну складову. Частина виручених на заході коштів піде на допомогу ЗСУ.

  • ДЕ? Ірпінь, місце старту і маршрути надішлють учасникам після реєстрації
  • КОЛИ? Субота, 4 травня. Початок об 11:00
  • СКІЛЬКИ? Стартовий внесок — 200–300 гривень

Якщо ти бажаєш взяти участь у забігу Etno-Run, реєструйся за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" публікував історію професійних марафонців, переможців "Десятки Незламності" Ольги та Миколи Нижників. Про початок спортивної кар'єри, вибір забігів для участі, мотивацію та страхи під час забігів — подружжя розповіло нашому виданню. Історію марофонців читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації