У київському барі проводитимуть джазові вечори

У київському барі проводитимуть джазові вечори Фото: Getty Images

Культовий київський заклад Saint Bar презентує серію вечорів "Джазові історії з Олексієм Коганом" та JAZZ in KYIV BAND. Перший івент відбудеться вже наступної середи, 25 жовтня. 

Олексій Коган є великим знавцем музики та дуже добре вміє розповідати мовою джазу. За свій довгий професійний шлях він назбирав багато історій, пов'язаних з концертами, фестивалями, зустрічами з видатними музикантами. Деякі він розповідає на своїх радіоефірах, а деякі — під час концертів, таких як "Джазові історії", які знову можна буде послухати цієї осені.

У київському барі проводитимуть джазові вечори

Разом з Олексієм ми підготували особливі імпровізаційні програми у стилі Saint Bar, які можна почути тільки тут, і які стануть діалогом між слухачем та провідником у світ джазу. Це справжня колаборація між музикою та баром, який забезпечує інтимність процесу, занурює у потрібну атмосферу та дає можливість стати учасником джазової феєрії, — кажуть у Saint Bar. 

На кожному концерті в межах проєкту Олексій Коган разом із музикантами створюватимуть неповторну атмосферу джазового експерименту, під час якого звучатимуть непередбачувані, зворушливі, запальні та меланхолійні імпровізації, які стануть втіленням духу джазу.  

Кожен концерт не буде схожий на попередній та відкриватиме новий музичний вимір відомих та маловідомих творів. 

Під час першого джазового вечора запланована світова прем'єра треку Estate від JAZZ in KYIV BAND, який після цього можна буде прослухати на всіх музичних платформах. Цей реліз є спільним проєктом колективу з Олегом Германом, який був автором ідеї та тексту.

Ця серія концертів обіцяє стати незабутнім музичним враженням для шанувальників джазу або тих, хто лише відкриває його для себе.  

Концерти відбуватимуться раз на місяць, починаючи з 25 жовтня. Аби не пропустити наступні дати, радимо слідкувати за анонсами Saint Bar в інстаграмі

У київському барі проводитимуть джазові вечори
Афіша

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці відкриється новий виставковий простір. Що там буде цікавого — дізнавайся в нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації