У "Містечку Хансена" відкрили зону відпочинку: що там є

У "Містечку Хансена" відкрили зону відпочинку: що там є Фото: facebook.com/mykola.bojko

У "Містечку Хансена" в Тарасівці Київської області відкрили комплекс Club House HansenVillage. Про це повідомив перший заступник голови Київської обласної державної адміністрації Микола Бойко.

У комплексі Club House HansenVillage є:

  • басейн;
  • дитячий садок;
  • кінотеатр;
  • тренажерний зал;
  • салон краси;
  • кафе.

Також там проводяться різноманітні заходи та майстер-класи, спрямовані на розвиток навичок і підвищення морального духу.

Тепер у містечку Хансена для людей є зони для відпочинку та занять спортом, розваг, догляду за собою та просто місце, де можна приємно провести час з сім'єю та відволіктися від щоденних турбот, — розповів Бойко.

0 / 0

За його словами, Club House HasenVillage був створений, щоб люди, які нещодавно втратили свої будинки, мали всі можливості, які б сприяли фізичному та психологічному відновленню.

У Club House HasenVillage постійно працюють психологи та соціальні працівники, які допомагають людям впоратися з травмами та адаптуватися до нових умов.

Бойко додав, що КОДА разом із паном Хансеном працює над розширенням проєкту, щоб можна було допомогти ще більшій кількості переселенців. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в селі Тарасівка Фастівського району Київщини побудують нову школу на 700 учнів. Її будівництво фінансує американський меценат Делл Лой Хансен, коштом якого звели містечко для переселенців. 

Будівництво "Містечка Хансена" розпочали у червні 2023 року. Зараз тут мешкають 229 родин або ж понад тисяча осіб. У майбутньому планують збудувати четверту чергу житла, а також садочок, бібліотеку, басейн, будинок культури.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації