У п'яти дитсадках Києва створили нові укриття на 900 дітей: там можна навчатися та грати

У п'яти дитсадках Києва створили нові укриття на 900 дітей: там можна навчатися та грати Скриншот відео Миколи Калашника

У Дарницькому районі Києва облаштували нові укриття у п'яти дитячих садках. Про це повідомив очільник Дарницької РДА Микола Калашник.

Нові укриття запрацювали у дитсадках №№ 138, 147, 250, 696 та 800. Загалом площа захисних споруд збільшилась на 590 квадратних метрів, що дає можливість укрити ще близько 900 дітей.

В укриттях облаштували санітарні кімнати, вентиляційні системи, аварійні виходи, медпункти тощо, поставили меблі та приладдя для навчання та ігор. Також в укриттях є інструменти та засоби для гасіння пожеж і запас питної води.

Загалом за 2023 рік у Дарницькому районі відремонтували або поліпшили укриття у 50 закладах освіти, зокрема у 17 дитсадочках.

На 2024 рік роботи зі збільшення місткості та підвищення комфорту заплановані в укриттях 33 закладів освіти. Також мають побудувати кілька окремо розташованих підземних сховищ на території ще п'яти дошкільних закладів.

Нагадаємо, в Україні запрацював чат-бот, за допомогою якого можна поскаржитись на зачинені укриття або недопуск до них.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації