Запрацював бот, у якому можна поскаржитися на зачинені укриття

Запрацював бот, у якому можна поскаржитися на зачинені укриття Фото: "ТиКиїв"

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості створило чат-бот, за допомогою якого можна поскаржитись на зачиненні укриття або недопуск до них. Про це повідомив заступник очільника відомства Тимур Ткаченко.

Він розповів, що під час останніх ракетних атак українці часто скаржились у соцмережах на недопуск до укриттів. Тож у Мінстратегпрому вирішили оптимізувати та спростити процес подачі скарг.


Відтепер, якщо ви зіштовхнулись з подібною ситуацією, вам не потрібно шукати, кого тегнути в коментарях, для цього є простий бот, в якому ви можете залишити всі дані, — написав Ткаченко.

Скористатися чат-ботом можна за посиланням. Щоб подати скаргу, потрібно обрати регіон та вказати адресу укриття, яке зачинене або куди не пускають людей. Також можна поділитися геолокацією, бот визначить адресу автоматично.

Вже за хвилину представники Мінстратегпрому отримають скаргу й одразу візьмуть її в роботу. Усі повідомлення Ткаченко пообіцяв продивлятися особисто та перенаправляти до відповідальних осіб на місцях.

Нагадаємо, у застосунку "Київ Цифровий" запрацювала оновлена мапа укриттів і пунктів обігріву. Користуватися мапою можна як онлайн, так і без доступу до інтернету.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації