У центрі Києва зупинять весь транспорт під час всеукраїнської хвилини мовчання: деталі

У центрі Києва зупинять весь транспорт під час всеукраїнської хвилини мовчання: деталі Фото: "ТиКиїв/"Олег Переверзев

У вівторок, 1 жовтня, Київ долучиться до всеукраїнської хвилини мовчання, через що у центрі тимчасово зупинять рух транспорту. Про це повідомили у пресслужбі КМДА. 

У цей день о 9:00 у столиці вшановуватимуть пам'ять загиблих захисників і захисниць хвилиною мовчання та зупинкою руху на Хрещатику та Майдані Незалежності. 

Під час загальнонаціональної хвилини мовчання рух транспорту у центрі міста зупинять орієнтовно на 10 хвилин.

У рамках заходів на державному рівні загальнонаціональна хвилина мовчання відбудеться о 9:00 на Хрещатику та Майдані Незалежності, — зазначили у КМДА.

Зупинку транспорту на Хрещатику у межах перехрестя з вулицею Алея Героїв організовуватиме Управління патрульної поліції у Києві з 8:55 до 9:05.

Столична влада закликала киян та гостей столиці долучитися до вшанування пам'яті загиблих героїв і також зупинитися о 9:00, щоб віддати шану людям, які поклали свої життя за свободу та незалежність України.

Нагадаємо, раніше мер Києва Віталій Кличко відповів на петицію про запровадження хвилини мовчання у місті із зупинкою громадського транспорту. Мер заявив, що транспорт поки не зупинятимуть, проте підтримав інші пропозиції автора петиції.

Читай також: "В Україні запустили соцмережу пам'яті Soulwall"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації