В Україні створили великодні гастрономічні сети від крафтових виробників

В Україні створили великодні гастрономічні сети від крафтових виробників Фото: пресслужба Kind Hamper

Напередодні Великодня соціальна ініціатива Kind Hamper спільно з розважально-освітнім шоу "Крафтові Мандри" каналу "УкрЮтюбПроєкт" представили три гастрономічні сети, складені з крафтових продуктів від локальних брендів. Ведучий Євген Синельников власноруч добирав наповнення кожного набору, працюючи над випусками "Крафтових мандрів". 

Мета ініціативи — допомогти українцям проявити турботу про рідних і при цьому підтримати маленькі гастробізнеси під час війни. Проєкт також заохочує відкривати для себе різні куточки України через смаки локальних продуктів.  

Гастрономічними наборами можна привітати близьких, друзів, колег і партнерів. Кожен кошик містить усе необхідне для святкування Великодня: духмяну випічку, м'ясні делікатеси, сир, домашні закуски, десерти й корисні ласощі, напої та свічки. Загалом у наборах представлено понад 20 українських брендів, серед яких — "Поліські делікатеси", "Добра ферма", "Хатинка пекаря", "Київське сухе варення", "Сироман", Leleka Wines, "Медові свічки", 13beans, "Медова лінія" та інші. З усіма крафтярами команда Kind Hamper співпрацює тривалий час, допомагаючи десяткам маленьких виробництв продовжувати улюблену справу попри війну.  

В Україні створили великодні гастрономічні сети від крафтових виробників
Фото: пресслужба Kind Hamper

Цьогорічним партнером ініціативи став "УкрЮтубПроєкт", який знайомить з автентичною Україною та її людьми. Зокрема, у випусках "Крафтових мандрів" ведучий Євген Синельников подорожує Україною та спілкується з крафтярами, які створюють якісні і ексклюзивні локальні продукти.  

Для мене одним із важливих елементів подорожі є їжа, тому купуючи продукти із різних регіонів України, я даю собі змогу наче опинитись там, будучи вдома. А ще я не втомлююсь повторювати — купуйте українське, підтримуйте малий бізнес, залишайте гроші у країні. Зараз це важливо як ніколи, — зазначає Євген Синельников.  

Наразі на сайті можна оформити передзамовлення на один з трьох варіантів гастронаборів. Команда ініціативи просить зробити передзамовлення включно до 30 квітня, щоб вчасно до великоднього столу доставити усі набори. У Києві отримати набори можна через кур'єрську доставку та доставлення через "Нову пошту", а в інших містах України — у відділеннях "Нової пошти".  

0 / 0

Наша великодня активність особлива і має двосторонній позитивний вплив. По-перше, в цих наборах не просто продукти, це історії про смак до життя, щоденну працю та сміливість дивитися в майбутнє. По-друге, це чудова нагода на великодні свята передати теплі обійми, сказати "люблю" на відстані та попіклуватися про дорогих людей, — підсумовує засновник проєкту Kind Hamper Сергій Горюнов.

Раніше "ТиКиїв" писав, що з нагоди Великодня в заповіднику "Софія Київська" відкриють велику квіткову інсталяцію. Детальніше про це читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації