6-річний Матвійко, який співав про паску і ковбаску, записав різдвяний трек у Києві

6-річний Матвійко, який співав про паску і ковбаску, записав різдвяний трек у Києві Обкладинка кліпу "Скоро вже буде свято"

6-річний Матвійко Брус із Черкащини, який навесні став зіркою тіктоку з піснею про паску та ковбаску, записав новий трек. Тепер вже про Різдво.

Для запису новорічної композиції 6-річний блогер Матвій Брус приїхав до Києва. Разом з гуртом Мюслі UA він записав нову інтерпретацію пісні, яка стала вірусною та розірвала всі топчарти напередодні Великодня.

Новий текст треку склали на основі рядків, які запропонували звичайні українці в коментарях у соцмережах Мюслі UA та Матвійчика. Саме тому цю пісню можна дійсно вважати народною.

0 / 0

Ми вирішили зробити пісню "Скоро вже буде свято" максимально різдвяною та святковою. Але просимо вас не забувати, що поки ми знаходимось у полоні новорічних свят, дехто на новорічні свята все ще знаходиться у ворожому полоні. Давайте пам'ятати про це, донатити, допомагати ЗСУ, наближати нашу перемогу, щоби повернути всіх наших хлопців та дівчат додому, до своїх рідних і близьких. Ми віримо, що "Скоро вже буде свято"… свято нашої Перемоги, — зазначають автори треку в описі під відео.

 

Нове життя хіту "Скоро вже буде Пасха" дали в межах проєкту "Народна Пісня" від МюсліUA та радіо PISNYA. На меті — записати впродовж року 12 треків, які представлятимуть різні регіони України.

Першою роботою стала — "Скоро вже буде свято" від Матвія Бруса.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні оголосили 11-го фіналіста Нацвідбору на Євробачення, якого обрали українці шляхом голосування в "Дії". Хто став фіналістом та з якою піснею виступить — дивись тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації