"А я все плакала": Dorofeeva та Міша Лебіга випустили несподіваний фіт про хейт у мережі

"А я все плакала": Dorofeeva та Міша Лебіга випустили несподіваний фіт про хейт у мережі Фото: Іван Ходанич

Українська співачка Надя Дорофєєва неочікувано заспівала в дуеті з популярним блогером Мішею Лебігою. Напередодні офіційної прем'єри вони провели благодійний стрім на Twitch.

Фото: Іван Ходанич 

Під час ефіру Надя й Міша презентували фіт, поділилися ексклюзивними кадрами з бекстейджа кліпу, спілкувалися з глядачами та зібрали понад 5 мільйонів гривень, які підуть на допомогу військовим і постраждалим після ворожого ракетного обстрілу Чернігова 17 квітня.

Ідея записати спільний трек виникла, коли Надя й Міша завітали на новорічний випуск шоу до Жені Яновича — 20:23. Один із гостей поцікавився у співачки і блогера, чи не збираються вони записати спільний трек. Вочевидь, ідея викликала інтерес, тож Лебіга та Дорофєєва записали фіт із назвою "А я все плакала".

Я десь наприкінці січня повернулась до цієї ідеї та почала думати, якою може бути ця пісня. Коли запитала Мішу, чи робимо, він дуже здивувався, що це був не жарт. (Сміється). Пісню ми писали нашим основним авторським складом. А Міша дописав свою частину вже у студії — це його імпровізація. Взагалі, все дуже легко пройшло. Буває, коли пісня миттєво з'являється, на відчуттях. Ця пісня — саме така, є в ній якась магія, — розповідає DOROFEEVA.

Фото: Іван Ходанич 

Коли я прийшов у студію, Надя запитала: "Про що ти хочеш сказати? Що тебе турбує?". Я сказав, що трошки втомився від того,  що люди "сруться" поміж собою через дрібниці. Хвилинку подумав і наговорив в мікрофон цей текст, з першого дубля, – коментує Міша. 

Трек "А я все плакала" — спільний творчий меседж, адресований всім українцям. Це — музичне нагадування про те, що сваритися між собою через абищо — "неприкольно" і зараз в цьому не має жодного сенсу. 

Мій улюблений рядок в пісні: "Навіщо люди саджають в своїх садах квіти зла?". Дійсно, зараз наша пісня може бути нагадуванням про те, що краще діджитально обіймати одне одного та підтримувати, ніж продовжувати викидати образи та злість на інших людей, – каже DOROFEEVA.

Фото: Іван Ходанич 

Багато людей в інтернеті забувають, що ті буквочки, які вони пишуть, дуже жорстко впливають на людей, які це читають. Люди наче забули, що вже більше за два роки відбувається в країні, і звертають увагу на якісь дрібнички — сваряться між собою. Деякі цілими днями шукають, за що б зачепитись. Ніби немає інших справ. Хочеться підштовхнути людей до того, що в цілому сварки, та ще й зараз, не мають жодного сенсу. Нам є з ким сваритись… по сусідству, — зазначає Лебіга. 

Кліп зняв режисер Леонід Колосовський. Це відеоретроспектива, що відсилає до 80-х. У ньому легко зчитуються символи та метафори того часу: сльоза по щоці, рука на стіні, троянди, що ранять своїми колючками, довга тінь у дверях, вітер в обличчя… Фактично театральна постановка у телевиконанні. Героїня Наді (Donna Dodo) з заплаканими очима ховає свою журбу за букетом червоних троянд. Герой Міші (Michael Lebido) намагається достукатися до людських сердець своїм щирим стендапом…

Цікаві факти про "А я все плакала"

  • кліп знімали 12 годин;
  • під час знімання використали 41 троянду;
  • оператори застосовували спеціальні накамерні вінтажні лінзи та фільтри, аби створити ефект кліпів зразка 80-х років;
  • образи Міші та Наді з кліпу незабаром розіграють за донат на благодійному аукціоні rechi від лейбла Pomitni;
  • для Міші Лебіги участь у музичному кліпі та записі треку — дебют. 
Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації