Активісти створюють вуличні меблі з використаних матеріалів: як долучитися

Активісти створюють вуличні меблі з використаних матеріалів: як долучитися Фото: facebook.com/diy.kyiv

Столичні активісти створюють вуличні меблі з використаних і перероблених матеріалів. Вони запрошують долучитися до цього всіх охочих, щоб створювати меблі для свого району. Про це повідомляють на сторінці проєкту "DIY Київ" у Facebook.

Першим створеним об'єктом став вуличний столик. В активістів залишився шматочок палети — із нього зробили лавку і парапет. Його покрили захисним матеріалом, пофарбували та встановили на Подолі.

0 / 0

Тепер людям третього віку чи будь-яким іншим людям, що потребують регулярного перепочинку, буде де спинитись. А для нас це витрати в 30 гривень (на маркер) та декілька годин чудово проведеного часу. Абсолютна win-win ситуація, — розповіли активісти.

Більшість необхідних матеріалів вони знайшли вдома або отримали від КЦ "Спаська". Таким чином вдалося наблизитись до нульових витрат та покупок.

Приєднатися до ініціативи може будь-хто. Для цього потрібно додатися в чат за посиланням. Також можна допомогти донатом, або віддати непотрібну деревину, захист для неї, фарбу тощо.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що активісти відновлять клумбу біля Львівської площі.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації