ATLAS повертається в новому форматі: коли та де відбудеться фестиваль?

ATLAS повертається в новому форматі: коли та де відбудеться фестиваль? Фото: atlasfestival.com

Один з найбільших фестивалів України ATLAS Weekend повертається. Захід знову об'єднає тисячі меломанів вже у липні цього року.

Коли та де відбудеться фестиваль? 

Фото: atlasfestival.com

Фестиваль відбудеться з 12 по 14 липня на території столичного ТРЦ Blockbuster Mall (проспект Cтепана Бандери, 36, неподалік станції метро "Почайна"). Захід пройде в новому форматі під назвою ATLAS UNITED.

Хто в лайнапі фестивалю? 

Побачити наживо виступи улюблених артистів можна буде на шести сценах: дві — розташовані просто неба на паркінгу Blockbuster Mall, ще одна — у підземному паркінгу і три додаткові — всередині самого ТРЦ. 

На глядачів чекатимуть виступи понад 70 українських артистів:

  • "Бумбокс";
  • Артем Пивоваров;
  • "Жадан і Собаки"
  • "Без обмежень";
  • Dantes;
  • "Курган & Agregat";
  • "Друга Ріка";
  • Latexfauna;
  • Verka Serduchka. 

ATLAS UNITED 2024 також підтримають світові артисти, імена яких поки що тримають у таємниці. Вперше після початку повномасштабного вторгнення вони виступлять з ексклюзивними концертами у межах фестивалю. 

Також у програмі фестивалю буде стендап-частина, в якій візьме участь Василь Байдак, Сергій Чирков, Настя Зухвала.

Мета фестивалю — зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень для підтримки Сил Оборони. 

Частину коштів скерують на придбання роботизованих платформ через UNITED24, іншу — на забезпечення Збройних Сил України дронами, зокрема на харківському напрямку.

Квитки на фестивалі, які мали відбутися в минулі роки, але через повномасштабне вторгнення були перенесені, будуть дійсні на ATLAS UNITED 2024.

Крім того, музичний фестиваль зможуть відвідати безоплатно 6000 осіб з інвалідністю — для них побудують спеціальний сектор із подіумом. 

Як купити квитки?

Скриншот: monobank 

Квитки вже можна ексклюзивно придбати в застосунку monobank. 15% від вартості кожного квитка на ATLAS UNITED 2024 перераховуватимуть на збір. 

Обміняти квитки на фестивальні браслети можна буде лише при вході на захід.

Здійснити обмін можна наступним чином: якщо у вас квиток на 13 липня, то отримати браслет можна з 12 липня включно (або якщо у вас квиток на 14 липня, то отримати браслет можна з 13 липня).

Зіпсовані та пошкоджені браслети обміну не підлягають.

Купити квитки можна за посиланням.

Ліміт входу й виходу за фестивальний день — до трьох разів включно.

Довідка: Фестиваль Atlas Weekend проходив у Києві щоліта з 2015 по 2021 рік. На ньому виступали світові та українські зірки. У 2021 році захід відвідало понад 600 тисяч людей. У 2022-му й 2023-му фестиваль не проводили через повномасштабне вторгнення рф. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
798d4edd-bc8a-41b5-bd57-70363302483c.jpg - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації