Atlas United закликає долучитися до допомоги постраждалим пацієнтам "Охматдиту": як це зробити

Atlas United закликає долучитися до допомоги постраждалим пацієнтам "Охматдиту": як це зробити Фото: Дария Чечило

Atlas United і благодійний фонд Good Donations закликають долучитися до допомоги пацієнтам дитячої лікарні "Охматдит", які постраждали внаслідок російської ракетної атаки. 

Представники фестивалю та фонду в межах партнерства проводять збір на термінові потреби пацієнтів.

Організатори збору наголошують на важливості кожного донату, адже чим швидше хірурги отримають медичне обладнання, тим більше врятують дитячих життів, — йдеться в повідомленні.

Донат можна відправити за посиланням.

Фестиваль Atlas United 2024 відбудеться з 12 по 14 липня на території столичного ТРЦ Blockbuster Mall. Захід пройде в новому форматі, ключовий критерій вибору локації — найбільше в Україні сертифіковане укриття. 

До заходу та під час нього організатори планують зібрати щонайменше 100 мільйонів гривень, які спрямують на гуманітарні потреби та підтримку ЗСУ.

Нагадаємо, що вранці 8 липня російські війська завдали масованого ракетного удару по Києву. Було зруйновано один із корпусів дитячої лікарні "Охматдит" та один із під'їздів житлового будинку в Шевченківському районі. Столична влада інформувала про загиблих і постраждалих.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що столична клініка "Добробут" надає безоплатну допомогу пацієнтам "Охматдиту", які постраждали внаслідок ранкового ракетного обстрілу.

Також ми розповідали, як ще можна допомогти "Охматдиту", який постраждав внаслідок ракетного обстрілу.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації