Благодійний ярмарок і концерт: Христина Горняк запрошує на ORA CHARITY MARKET

Благодійний ярмарок і концерт: Христина Горняк запрошує на ORA CHARITY MARKET Фото: пресслужба ORA CHARITY MARKET

Цієї неділі, 28 липня, інфлюенсерка й амбасадорка ГО "Землячки" Христина Горняк запрошує на благодійний ярмарок ORA CHARITY MARKET. Подія відбудеться в Оранжереї на ВДНГ, початок о 12:00. 

На гостей маркету чекають унікальні речі від українських брендів, виступи відомих артистів, розваги та затишна атмосфера просто неба.

Усі зібрані під час івенту кошти передадуть на пошиття спеціалізованої військової форми для жінок, які захищають нашу країну. Адже військова форма та інше спорядження за анатомічними параметрами є базовою потребою жінок у Силах оборони, особливо на передових позиціях.

Зараз на фронті служить понад 67 000 жінок. Якісна форма — та, яка пошита з урахуванням анатомічних особливостей тіла та є вогнетривкою. Маємо подбати про наших захисниць, бо форма впливає на роботу дівчат на фронті, — каже Христина Горняк.

Пошиття та передачу військовослужбовицям форми забезпечить громадська організація "Землячки", з якою Христина співпрацює вже не вперше та є її амбасадоркою. 

Ми живемо в часи, коли без підтримки один одного неможливо виграти цю війну. Благодійність — це не просто слова, це спосіб життя, де кожен ярмарок, подія та ведення бізнесу мають благодійну складову, — каже співзасновниця ГО "Землячки" Ксенія Драганюк.

На ORA CHARITY MARKET заспіває Марко Квітка та молода виконавиця Уляна Ройс, а також особлива секретна гостя — відома співачка, ім'я якої не розкривають.

На ярмарку будуть представлені бренди з різноманітними та унікальними  товарами: від одягу до дитячих речей, від прикрас до предметів декору для дому.

Читай також: "Фестиваль Brave! Factory 2024 проведуть у Києві у серпні: дати"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації