Благодійники зібрали 635 000 доларів для відбудови школи на Київщині

Благодійники зібрали 635 000 доларів для відбудови школи на Київщині Фото: UNITED24

635 000 доларів для відбудови школи у Мар'янівці, що на Київщині вдалося зібрати під час благодійної вечері, яка пройшла у Virgin Hotels у Нью-Йорку.

Благодійна вечеря
Фото: UNITED24

Організували захід  платформа UNITED24 та її амбасадор Річард Бренсон за підтримки Virgin Unite.

Благодійна вечеря
Фото: UNITED24

Школу в Мар'янівці, на відбудову якої збирали кошти під час вечері, відвідують діти з сімох сіл. Навчальний заклад зазнав руйнування через бойові дії у березні 2022 року. Однак навіть попри це в ній продовжують навчатися 120 дітей дошкільного та шкільного віку.

За зібрані кошти планують реконструювати та облаштувати в школі укриття. Також відновлять її покрівлю. Після реконструкції закладу в ньому зможуть навчатись 300 дітей. 

Нас усіх дуже надихає український народ та його незламний дух. Я надзвичайно радий, що ми змогли зібрати такі життєво необхідні кошти для відбудови школи в Україні, яку зруйнувала росія під час свого незаконного і варварського вторгнення, — сказав сер Річард Бренсон. 

Серед гостей благодійної вечері у Нью-Йорку були амбасадори платформи Скотт Келлі та Лієв Шрайбер, а також представники українських та міжнародних компаній, зокрема Uber, Revolut, Grammarly, Smorgon Steel, NAVI, Wieden & Kennedy, Biosphere, Aurora Multimarket, InterChim та інші.

Благодійна вечеря
Фото: UNITED24

Фонд Temerty Foundation, компанія "Люксоптика", AWT Bavaria, WOG та інші благодійники також зробили внесок у відновлення школи.

Нагадаємо, що в Ірпені на Київщині розпочалися роботи з будівництва нового корпусу дитячого садка, який був майже вщент зруйнований на початку повномасштабного вторгнення рф.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації