Brave! Factory 2024 проведуть у форматі мюзиклу разом з кіностудією Довженка

Brave! Factory 2024 проведуть у форматі мюзиклу разом з кіностудією Довженка Фото: facebook.com/bravefactoryfestival

Цьогорічний фестиваль Brave! Factory проведуть у форматі мюзиклу спільно з кіностудією імені Олександра Довженка.

Раніше стали відомі дати проведення Brave! Factory 2024 — це 24 та 25 серпня. Тепер організатори розповіли детальніше про формат події.

Цього року фестиваль об'єднав зусилля з кіностудією Довженка, щоб занурити відвідувачів у сюрреалістичну кінокартину" під назвою "Смілива Фабрика". 

Це кіно, яке вже готується на майданчиках студії Довженка — відкритих та закритих — буде показано лише раз, та кожен з глядачів зможе подивитися його у своєму, авторському варіанті, — розповідають організатори.

На фестивалі-мюзиклі працюватимуть чотири майданчики: Depo, Avtotzeh, Pavilion та концертна сцена, якій ще не дали назву. Також буде декілька великих інсталяцій, фудкорт, простір, у якому можна буде сховатися від гучних звуків та інші локації.

Склад учасників Brave! Factory 2024, розклад подій та інші подробиці почнуть оголошувати незабаром. Квитки на подію коштують 1850 грн, їх можна купити за посиланням.

Brave! Factory — фестиваль електронної музики, який з 2017 року проводить артклуб Closer. Раніше фестиваль організовували на території заводу "Метробуд", а потім локацію змінили. Зокрема, торішній Brave! Factory відбувся на Стрічкоткацькій фабриці.

Нагадаємо, до Дня Незалежності України у Києві вже в одинадцяте проведуть "Забіг у вишиванках". Особливість заходу — символіка української вишиванки на спортивній формі, у якій учасники долають бігові дистанції.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації