Бренд Saint Javelin випустив колекцію одягу "Захисник"

Бренд Saint Javelin випустив колекцію одягу "Захисник" Фото: Saint Javelin

Українсько-канадський бренд Saint Javelin випустив колекцію одягу Defender ("Захисник") у стилі мілітарі. Натхненням для неї стали сила, відданість та стійкість захисників України.

Протягом року команда Saint Javelin працювала над тим, щоб обрати преміальні тканини, удосконалити крій та кожну деталь цих речей. Одяг ретельного тестували та свої корективи вносили українські воїни. Тепер вони стали доступними для широкого загалу.

До колекції "Захисник" входять чоловічі та жіночі футболки з бамбукового волокна, худі, флісові кофти та шкарпетки. Усі речі виготовлені в Україні. За словами виробника, це — якісний та функціональний одяг, який прослужить тривалий термін. 

0 / 0

Також частиною колекції є ексклюзивна благодійна статуетка Святої Джавеліни, виготовлена у Львові з латунних гільз, які використовувались під час російсько-української війни.

Saint Javelin випустив колекцію одягу "Захисник"

Увесь чистий прибуток від продажу статуеток передадуть ініціативі Світового конгресу українців "Єднаймося з Україною" на закупівлю якісного тактичного медобладнання.

Нагадаємо, у травні Saint Javelin спільно з Укрзалізницею випустили колекцію одягу "Свята залізниця". У такий спосіб вирішили підкреслити внесок залізничників у перемогу України.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації