Буде як нова: в Ірпені відновлюють багатоповерхівку, що постраждала під час війни

Буде як нова: в Ірпені відновлюють багатоповерхівку, що постраждала під час війни Усі фото: koda.gov.ua

В Ірпені відновлюють багатоквартирний будинок на 149 квартир, пошкоджений на початку повномасштабного російського вторгнення, де мешкали 380 людей. Про це повідомляє пресслужба Київської ОВА.

Багатоповерхівка на вулиці Котляревського, 52а постраждала навесні 2022 року під час активних бойових дій на Київщині. У будинку були вибиті вікна, дверні та балкони, пошкоджені місця загального користування, фасад та дах.

Восени 2023 року у будинку розпочали відновлювальні роботи коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Спочатку демонтували пошкоджені елементи, а потім почали ремонт у приміщеннях. Зараз у будівлі вже замінили усі вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, встановили нові перила на сходових клітинах та завершили оздоблення місць загального користування.

0 / 0

Також вже утеплили та відремонтували покрівлі та цоколь. А зараз фахівці завершують утеплення й оздоблення фасаду будинку.

Також будівельники замінили пошкоджені інженерні мережі, відновили водовідведення, захист від блискавки та завершили класти плитку навколо будинку.

В Ірпені відновлюють багатоповерхівку, що постраждала під час війни

Проєкт відновлення багатоповерхівки також передбачає, що там встановлять пандуси зі спеціальним покриттям для доступу маломобільних груп населення. Крім того, у будинку встановлять домофон.

Нагадаємо, у Києві невдовзі розпочнуть капітальний ремонт аварійного шляхопроводу в Оболонському районі. Споруду відкрили майже 40 років тому і відтоді жодного разу капітально не ремонтували.   

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації