Частину обмежень скасували: як відключатимуть світло у Києві та області 24 липня

Частину обмежень скасували: як відключатимуть світло у Києві та області 24 липня Фото: unsplash.com

У середу, 24 липня, у столиці та на Київщині обмеження електроенергії не будуть застосовувати в окремі години доби. Про це повідомили в Укренерго.

Відключення світла сьогодні скасували до 16:00 у Києві та області, а також у Житомирській, Чернігівській, Черкаській, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Запорізькій, Харківській, Сумській, Полтавській (частково), Вінницькій та Хмельницькій областях. 

А до 18:00 світло не відключатимуть у Львівській, Рівненській, Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Тернопільській, Чернівецькій, Херсонській, Миколаївській та Одеській областях. 

У вечірні години всі обленерго повернуться до відключень електроенергії, згідно з графіками.

Розклад відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або у застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися графік відключень за своєю адресою у чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що "пункти незламності" працюватимуть у населених пунктах Київської області, де відключення світла тривають понад 8 годин поспіль.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації