Де дивитися церемонію закриття Олімпіади-2024 та хто там виступить

Де дивитися церемонію закриття Олімпіади-2024 та хто там виступить Фото: Getty Images

Вже цієї неділі, 11 серпня, закінчаться XXXIII літні Олімпійські ігри в Парижі. Офіційним завершенням Олімпіади-2024 стане грандіозна церемонія закриття, яку українці зможуть побачити у прямому ефірі. 

Транслюватиме церемонію закриття "Суспільне Мовлення", початок о 22:00 за київським часом. Побачити дійство наживо можна буде на телеканалі "Суспільне Спорт", "Першому каналі" та на місцевих телеканалах "Суспільного". В інтернеті трансляцію покажуть на сайті "Суспільне Спорт".

Що буде на церемонії закриття Олімпіади-2024

Церемонії закриття Олімпійських ігор традиційно є не менш видовищними, ніж відкриття. Серед подій слід очікувати на парад прапорів і спортсменів, церемонію нагородження та гасіння олімпійського вогню. 

Шоу "Рекорди" від режисера Томаса Джоллі покажуть на сцені площею 2800 квадратних метрів на стадіоні "Стад де Франс". Загалом у церемонії візьме участь понад сотня артистів, акробатів, танцюристів й артистів цирку. 

Частина дійства відбуватиметься в повітрі, а гігантські декорації, костюми та світлові ефекти мають влаштувати глядачам справжню подорож у часі.

Також будуть виступи зірок, але їхні імена організатори поки що тримають у секреті, і тільки обіцяють, що це будуть артисти зі світовими іменами. Є ймовірність, що на закритті цих ігор виступлять співачки Біллі Айліш та Бейонсе, репер Снуп Доґ і гурт Red Hot Chili Peppers.

А одним з найяскравіших моментів шоу має стати поява голлівудського актора Тома Круза, який виконає стрибок з даху "Стад де Франс" з олімпійським прапором у руках.

Раніше "ТиКиїв" розповідав про п'ять крашів Олімпіади-2024, які стали улюбленцями не тільки фанатів спорту, а й тих, кого він не особливо цікавить.

Читай також: "Швидше, вище, сильніше: історія тріумфів України на Олімпіадах"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації