Дитячу поліклініку на Київщині оснастили сонячною електростанцією

Дитячу поліклініку на Київщині оснастили сонячною електростанцією Фото: фейсбук Андрія Кравчука

Ірпінську дитячу міську поліклініку обладнали сонячною електростанцією. Її встановили на даху медзакладу. Про це повідомив перший заступник міського голови Ірпеня Андрій Кравчук.

Дитячу поліклініку в Ірпені оснастили сонячними панелями
Фото: фейсбук Андрія Кравчука

Всього в дитячій міській поліклініці встановили 60 сонячних панелей потужністю 24 кВт. Така електростанція дозволить медзакладу економити до 250 тис. гривень на рік на електроенергію. Також завдяки станції буде налагоджена безперебійна робота медзакладу під час аварійних відключень світла.

Сонячні панелі доповнені установками для зберігання енергії. Саме вони дозволять забезпечити енергоживлення поліклініки щонайменше на 8 годин у разі відсутності електроенергії.

Дитячу поліклініку в Ірпені оснастили сонячними панелями
Фото: фейсбук Андрія Кравчука

Реалізація такого проєкту підвищить безпеку енергопостачання медичного закладу, забезпечить надійний захист та безперебійне надання медичних послуг, — підкреслив перший заступник міського голови Ірпеня Андрій Кравчук.

Раніше ми писали, що понад сотню котелень Києва забезпечили можливістю оперативного підключення до альтернативних джерел живлення. Це означає, що вони працюватимуть попри відключення світла, і квартири киян будуть з теплом.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації